Naujas gyvenamųjų namų kvartalas Klaipėdos r., Leliuose

sklypai jūsų namams

Naujas projektas, ieškantiems išskirtinio sklypo namo statybai

Naujai suformuotame kvartale „Linai”, esančiame Klaipėdos r., Leliuose, kviečiame rinktis iš 62 erdvių 8-22 arų gyvenamosios paskirties sklypų su vaizdinga panorama. Sklypai yra šalia Klaipėdos, ramybės oazėje, kur apylinkėse gausu gamtos, vandens telkinių, o sklypų masyvą iš šiaurės vakarų pusės nuo audringų vėjų saugos kaimynystėje įsikūrusi bendruomenė. Dėl puikios sklypų lokacijos būsimus namus galėsite planuotis be jokių kompromisų.

Vieta Jūsų namams

Erdvė patogiam gyvenimui

Kvartalas „Linai” itin patrauklus naujakuriams, norintiems įsigyti sklypą su svarbiausia infrastruktūra ir nesukti galvos dėl jos įsirengimo – vystytojas įrengs asfaltuotas kvartalo gatves, įvažiavimų į kvartalą kelio užtvarus, suprojektuos ir pastatys norimo dydžio svajonių namus. Iki kvartalo taip pat patogiai atvyksite asfaltuotu keliu, netoliese rasite viešojo transporto stotelę bei svarbiausią socialinę infrastruktūrą – darželius ir mokyklas.

SKLYPŲ ŽEMĖLAPIS

Išsirinkite sklypą, geriausiai atitinkantį Jūsų poreikius

Naujoje gyvenvietėje „Linai” Jūsų laukia erdvūs sklypai, kuriuose bus statomi vienbučiai ir dvibučiai tik vieno aukšto šiuolaikiški ir modernūs individualūs gyvenamieji namai. Sklypų įvairovė leis pasirinkti geriausią namo orientaciją, norintiems turėti ir vaizdingą gamtos panoramą, ir kurti šviesos kupinus jaukius namus. Kviečiame įsikurti „Linuose”, įsilieti į naują draugišką bendruomenę bei įgyvendinti savo svajones neįtikėtinai patogiu atstumu iki Klaipėdos miesto, o prireikus nuvykti į prekybos centrą vos už kiek daugiau nei 2 kilometrų.

Turite klausimų?

Susisiekite

2023 © Linai.lt